Petits

Per als petits "rockers" tenim una sel.lecció de marques que tenen la versió petita de la roba de grans, les talles van desde els 0 mesos als 18 mesos en body, i dels 6 mesos als 5 anys en samarreta i dessuadora.

 

Rock Your Baby Aquesta marca australiana té un extens catàleg en diversos estils, dels que nosaltres toquem la part més Rock i Metal. Ens dediquem bàsicament als bodies i samarretes en màniga llarga, fabricats en cotó gruixut de molt bona qualitat, i a les dessuadores que van des de les talles de bebé (a partir de 3 mesos) als 5 anys.

Six Bunnies La part infantil de la famosa marca holandesa Liquor Brand. Enfoca la roba dels "peques" al món dels tattoos, el rock'n'roll i el psycho. Tenim samarretes de nen i de nena, dessuadores i pitets.

Sourpuss Clothing La nostra marca més sol.licitada per als petits, té una gama molt àmplia de bodies i samarretes tant per nen/unisex com per nena dedicada al rock, treballa grups com Ramones, AC/DC, Johnny Cash, Kiss, Sex Pistols.... i dissenys propis. També tenim complements com mitjons, gorros, sabatetes i pitets.

Hotrod Hellkids La marca Hotrod Hellcats té un sector de roba per a mainada enfocada als Hot Rods i les motos, nosaltres tenim samarretes i dessuadores que faràn les delícies dels pares més moteros.

Roba Petits
Roba Grans
Bijuteria
Bosses i Complements
Calçat
Regal