Roba adults

 

BANNED CLOTHING

Una altra bona marca creada i manufacturada a London, amb dues vertents diferents, la que es dedica amb gran èxit a la roba d´estil 40´s i 50´s, i una altra més dark. 

 

STEADY CLOTHING

Roba dissenyada als EUA i dedicada a reproduïr amb molt bona qualitat els patrons i tèxtils del 50, tenim roba d´home del que destaquen les camises, i tops i vestits de noia. 

 

MISS FORTUNE

Marca ja força coneguda en l´àmbit rockabilly - pin up, amb roba cómoda i diferent, vestits, càrdigans i tops de tall vintage. 

 

VOODOO VIXEN

Marca britànica de roba d´estil 50´s centrada en vestits, cardigans i tops de molt bona qualitat. 

GARAGELAND 

Rock'n'Roll Clothing from Finland. Camises de bolera i camises working brodades amb Motius de R'n'R, Kustom Kulture, Americana, etc..

 

BURLESKA CORSETS

La marca de corsets més reputada de l´ambient underground, simplement preciosos i a preus molt bons. 

SURKANA

Surkana, en les seves pròpies paraules, és mestissatge, fusió de símbols, colors i vivències: inspiració global. Surkana entén la globalitat del món com una forma d'interacció i influència recíproca entre cultures i persones.

COLLECTIF CLOTHING

Una de les millors marques dedicades a l´estil vintage, en quant a relació qualitat-preu. Tenen un ampli ventall de peces de roba precioses amb uns acabats únics. Estampats tropicals, 50´s, peces que es decanten per els 40´s i d´altres més Rock´n´Roll. Made in Britain.

 

COMO UNA REGADERA

Divertida roba d´estampats coloristes i alegres, cómoda i diferent de tot, preus més que bons i molts models diferents per triar! 

LONSDALE

La més famosa marca de roba esportiva orientada al món de la boxa i alhora al de la moda, adoptada per diverses cultures juvenils des de la decada dels 60, segueix essent un important referent per a molta gent. Alta qualitat garantida en tots els productes.

Harrington Jackets (diverses marques)

Tenim la famosa jaqueta creada al anys 30 per una marca britànica i popularitzada per un personatge d´una sèrie anglesa dels 60 que es deia Rodney Harrington, en aquesta època va ser quan es va convertir en una peça indispensable per cultires juvenils com els mods i skins. Avui en dia es una jaqueta apreciadíssima, còmode i amb molt d´estil a part d´econòmica. La tenim en color negre, blau navy, grana, beige i verd militar així com estampada de camuflatge, i sempre amb el folre de quadre escocès vermell. També disponible la versió d´hivern en llana més gruixuda.

 

JAWBREAKER 

Marca britànica enfocada als estils punk - emo - gothic.

 

 

DARKSIDE

Made in England, our world famous range of clothing is hand printed to produce our quality Rock N Roll Couture Apparel. Inspired by our love of alternative music and fashion we create Punk, Rock n Roll, Lowbrow, Kustom Kulture, Rockabilly, Tattoo and Gothic clothing. We pride ourselves on producing sweatshop free distinctive products.

LUCKY 13

Lucky 13 is an American hot rod clothing company proudly servicing pinup, rockabilly, psychobilly, rock n’ roll, and punk rock guys and gals for over 15 years. Our Lucky 13 Gals have included and continue to showcase the best pinups with such talent as Tera Patrick, Sabina, Masuimi Max, and Valentina Vaughn. Our tattoo style art has inspired tattoos and tattoo flash alike - american hot rods, choppers, tattoos, pinups, rockabilly, psychobilly, rock n roll, kustom kulture Lucky13 forever! Tattoo your soul.

WARRIOR CLOTHING

Des del 1995, Warrior Clothing ha estat venent roba típicament britànica, entre els seus productes destacats hi trobem les jaquetes Harrington, així com camises entallades similars a Ben Sherman, polos i en general roba i complements retro en la seva línea "working class". La qualitat de la roba és molt bona, i els preus més que assequibles.

KING KEROSIN 

Olor de gasolina i velocitat es combinen en aquesta roba al més pur estil Kustom. Com ells mateixos diuen "Made in the Garage"

SOURPUSS

La nostra connexió amb la USA més rockera. Samarretes i tops d'estil psycho, rocker, pin-up.... especialitzats en roba i complements femenins. Apart també s'han guanyat molta clientela amb la seva roba per a peques! Per complementar el look disposen d'una àmplia gamma de clips, penjolls, bosses i molt més. Tenen productes llicenciats de Bettie Page i Johnny Cash.

HELL BUNNY

Des del cor de Londres es confecciona aquesta marca de roba d´estil gótic, punk i rocker, una varietat inacabable de vestits, faldilles i demés peces de vestir. Nosaltres ens dediquem especialment als vestits d'estil pin up.

SULLEN

Es una marca de roba basada a Huntington Beach, California, la qual, a través dels seus dissenys, integra varies subcultures i gèneres musicals creant una comunitat de gent que s'inspira dels del punk rock al heavy metal. Un dels propietaris de la marca, Ryan Smith, es tatuador professional des de fa més de 12 anys, i és a través del món del tattoo com apareixen les creacions de Sullen.

 style=

LIQUOR BRAND

Creada a Belgica el 1998, Liquor Brand es una marca nascuda de la passió per els tattoos, el punkrock, la cervesa i l´Elvis, una combinació prou explosiva

HOT ROD HELL CAT 

Marca dedicada als Hot Rods , en un estil totalment tradicional, i utilitzant teixit de cotó pre-rentat d´alta qualitat i agradable textura.

 

CATALUNYA REPUBLIC

Un logo, i molts colors ens ofereix aquesta nova marca de productes tèxtils catalans: samarretes unisex, samarretes de noia i dessuadores. 

T-SHIRT ME UP!

Marca barcelonesa dedicada al disseny de samarretes amb missatges suggerents

 

COOL CATALANS

Logos divertits, samarretes tipus esportiu i molt més ens ofereix la gent de Cool Catalans, una manera ben diferent de lluïr el nostre païs. 

CATALUNYAM!

Samarretes especialitzades en gastronomia catalana, dissenys originals i amb humor, per lluïr tant a la nostra terra com per donar-la a conèixer a fora.

PRODUCTES DE LA TERRA

Per a presumir de pais vagis on vagis! Samarretes de noi i noia, i dessuadores

SAMATERRA

Samarretes independents amb dissenys inusuals, també disposen d'un model de dessuadora.

 

Roba Petits
Roba Grans
Bijuteria
Bosses i Complements
Calçat
Regal