Complements i bosses

Lettuce

Desde London, Lettuce ens ofereix una gama inacabable de bosses i mocadors en estampats florals i motius divertits, cal destacar els bons acabats i els preus econòmics.

Fans by Betty Batty

Totalment pintats a mà, únics, i diferents. Ventalls de fusta i tela amb motius florals, de tattoos, ornamentals, etc.

Marianna Tonoyan

Ventalls artesanals molt treballats, tenim una bonica col.lecció floral així com algún altre tema com papallones, animals....

Disaster Designs 

Marca britànica que toca estils variats: romantic, poppy, vintage... acabats molt detallats! Tenim bosses, moneders, necessers, penjolls de movil i miralls de butxaca. També bosses, carteres, porta-cd´s, necessers, etc de bandes.

Fluff by Claudette Barjoud 

Preciosa col.lecció de moneders, carteres, necessers i altres petits complements d´aquesta dissenyadora americana inspirada en el glamour vintage, des del anys 20 als 60.

Liquor Brand

Sel·lecció de bosses, necessers i complements de cabell de la marca holandesa dedicada a l´estil tattoo – old school – rock´n´roll.

Sourpuss Clothing 

Els complements i objectes de regal de la famosa marca americana d'estil retro 50´s i psychobilly. Des de clips de cabell a carteres, bosses, moneders, làmpades.... cadascún dels objectes destaca per la seva originalitat.

Vespa 

Tenim les bosses estil bandolera, estoigs i carteres oficials de Vespa, dissenys retro en colors i imatges molt boniques! Importació d´Itàlia.

Surkana 

Aquesta coneguda marca de roba també té una extensa col.lecció de bosses en estampats similars a les seves peces de temporada, infinitat de formes per a tots els gustos. A més a més es complementa amb una petita sel.lecció de carteres i foulards.

Lonsdale i Merc 

Dues marques britàniques de les que disfrutem les clàssiques bosses bowling així com còmodes bandoleres.. Depenent de la temporada tenim uns models o altres sempre en la seva línea 60´s.

Lucky 13

Bàsicament d´aquesta marca ens dediquem a les carteres i cinturons de pell, així com alguna civella de cinturó.

Grescart 

Carteres i moneders de pell amb estampacions coloristes, un gran assortiment de formes i mides.

Kreepsville 

Complements per als cabells, civelles i pedaços de la mes coneguda marca psycho de UK!

Tanside Buckles 

Civelles de cinturó 100% british, alta qualitat, preus molt assequibles. Models de Tattoos Old School, Biker, Rock´n´Roll, Bulldogg, etc.

Gorjuss 

Tenim bosses i altres petits complements de Gorjuss, l´il.lustradora escocesa que ens deleita amb les seves melancóliques nines.

Betty Batty Bags

Bosses de bandolera fetes totalment a mà amb folre, tancament amb cremallera i diferents dissenys en feltre..

Altres marques

tenim un pupurri de bufandes, foulards, bosses, ronyoneres, etc de diversos proveïdors, sempre buscant quelcom diferent i especial.

Roba Petits
Roba Grans
Bijuteria
Bosses i Complements
Calçat
Regal