Calçat

Solovair Boots * The Spirit of 69 La nostra nova marca de botes fabricades íntegrament a UK. Disponibles en 8 forats color negre i 14 forats color grana, 100% pell i sense puntera.   La marca Solovair, que pertany a NPS Shoes Ltd, fou fundada a Anglaterra l´any 1881 durant la revolució industrial. El calçat fabricat per NPS utilitza el mètode de cosit “Goodyear” (Goodyear Welted). Aquesta tècnica particular va servir per unir la sola “Air Cushion Sole” a la bota. L´any 1960 NPS i Dr Martens col.laboren per crear el primer parell de les mítiques Dr Martens Boot. NPS/Solovair va continuar fent la bota Dr. Martens sota llicència fins a mitjans dels anys 90.   L´any 1995 NPS patenta el nom Solovair i comença a fabricar la seva propia “Air Cushioned Boot” utilitzant les mateixes hormes, patrons de cuir i màquines que s´utilitzaren per crear el primer parell de Dr. Martens originals al Regne Unit.

Iron Fist

Aquesta marca de Los Ángeles ens ofereix un catàleg de calçat impresionant, de tota la seva extensa col.lecció ens arriva una part, començant per les sandalies i ballerines i continuant per les botes i les plataformes i talons. No t´ho perdis!

Miss L Fire

Dificilment es poden trobar sabates més originals a la par que cómodes, que les fabricades per aquesta marca britànica que reiventa dissenys dels anys 30, 40 i 50, i agafa a més ilustracions de tattoos, mexicans, retro i molt més.

Tuk Shoes

La nostra marca preferida de creepers! Super qualitat, bon preu, estils variats i molt originals. 

Boots&Braces

Botes militars de pell amb puntera metal.lica, disponibles en 10 i 14 forats. colors negre o grana-aigües. Made in Germany. 100% pell.

Knighstbridge

Botes militars de puntera metal.lica fabricades en un material mixte de pell i sintètic, aguanten bé i estan molt bé de preu! Disponibles en color negre, en 10 i 14 forats.

Roba Petits
Roba Grans
Bijuteria
Bosses i Complements
Calçat
Regal