Bijuteria

Després de la roba, arriben els complements i en especial la bijuteria. A la nostra botiga tenim infinitat de collarets, arracades, anells, etc. en plata, fusta, metacrilat, feltre, fimo, coure ... només has de fer una ullada i segur que trobaràs quelcom al teu gust. Ens agradaria recalcar que ens dediquem principalment a la bijuteria d´autor, de petits tallers i de marques que destaquen per oferir peces especials. 

A més de les marques dedicades en exclusiva a la bijuteria, tenim tota una serie de petits complements de fabricants com Sourpuss, Liquor Brand, Kreepsville, Disaster... que també tenen collarets, anells, clips i pinces de cabell i altres articles. 

Tot seguit us oferim una llista de marques que pots trobar habitualment a Plàstic Store:

Chary Crochet

Infinitat de peces fetes amb carinyo i mans de fada, tenim arracades, collarets, clips i molts altres complements de ganxet de la Chary.

 

Betty Batty Bijou

Fins ara teniem les bosses i els moneders, i recentment en rebem tota la col.leccio d arracades, penjolls, bracelets i fermalls, evocadores imatges vintage, motius de surrealisme pop i molt més, són adictius!

 

Alchemy Gothic

Aquesta veterana marca de bijuteria en pewter té un extensissim catàleg dedicat en gran part a l'estil gótic, pero també disposa d'una línea més enfocada al rock i els tattoos. A la nostra botiga hi trobaràs els dos estils.

Pistilo Accesoris Els productes són elaborats al sud de Colòmbia per una empresa colombiana manufacturera de complements típics. El seu treball consisteix en l'art de crear accessoris amb elements totalment naturals (pètals de flors, fulles i ales de papallones), conservant tota la seva màgia intacta. Això basat en un projecte de negoci anomenat "Moda Ecològica", basant-se en els criteris de Biocomercio Sostenible, comptant amb els seus recursos, sense causar impacte al medi ambient. El suport està donat per la llicència ambiental de Ales de Colòmbia, que garanteix que no es fa el sacrifici de cap papallona, la qual és Llicència Ambiental CVC 488, Oct 2/02 de la CVC i recolzada pel Ministeri del Medi Ambient de la República de Colòmbia. Les espècies utilitzades no són a la llista de CITIS, regulador de la Comunitat Europea. L'empresa compta amb una aliança estratègica amb el zoocriadero de papallones Ales de Colòmbia, el qual els proporciona les ales de les papallones que han acabat el seu cicle de vida de manera natural. Pistil aprofita aquest recurs considerant que les papallones tenen un cicle de vida molt curt (entre 1 dia a 20 dies depenent de l'espècie). S'ha viver propi, on es conreen les flors que s'utilitzen per a l'elaboració dels complements. Això garanteix disponibilitat d'espècies i sobretot, que no s'està atemptant contra el medi ambient. Es fa un control molt acurat de les flors per garantir fullatges colorits i lliures de plagues. El viver està en mans de dones camperoles de la zona. Només s'usen adobs orgànics. Pistil maneja els criteris d'equitat de gènere, oferint treball a dones cap de llar. Actualment el taller compta amb 7 artesanes de famílies monoparentals. Compta amb tots els permisos ambientals legals per a l'elaboració i comercialització d'artesanies elaborades amb materials de la biodiversitat biològica.

Cadena Perpetua

Joieria rockera en plata. Anells i penjolls en plata massissa de gran qualitat.

Xispusas

Probablement la marca de bijuteria més veterana de la nostra botiga. Aquests dissenyadors de Barcelona estàn especialitzats en arracades, pulseres i collarets de metacrilat així com alguna peça en feltre, fermalls, clauers... Un dels productes més estimats de la nostra clientela.

Silvereira

Aquest es un taller artesanal afincat prop de Santiago de Compostela, treballen principalment la plata encara que també tenen peces en resina, metacrilat, pedra natural.

Cremalleres

Originals i elegants peces fetes a mà íntegrament amb cremalleres i cinta, conjunts de polsera, collaret i arracades, en daurat i platejat i algunes peces de color .

Entreteles

Collarets, braçalets i arracades molt especials confeccionats a mà amb peces de tela molt boniques.

Tris

De tot una mica té aquesta marca de bijuteria i complements, per aixó cada temporada en toquem una tendencia diferent, a l´hivern va ser la bijuteria de feltre, aquest estiu domina la fusta i els colors vius, arracades de filigrana i foulards.

El Expreso de Oriente

Firma dedicada en exclusiu a la plata en un ampli ventall d'estils. Tenim arracades d´argolla, cridadors d´àngels, arracades i penjolls combinats amb nàcar, ós i altres productes orgànics, cadenes de plata, penjolls de símbols i un llarg etc.

La Menina

Bijuteria inspirada en les famoses Meninas: penjolls, arracades, pulseres.

Mercès

Arracades, anells i penjolls artesans en diferents metalls com el coure, la plata, l´aram... deliciosament modelat en formes senzilles i atractives.

Mercès de Tela

L'altra línea de bijuteria i complements que treballa la Mercè, botons folrats en teles estampades i feltre, tenim arracades, botons i clips de cabell.

Art en Paper

Arracades i agulles de pit delicadament elaborades en paper i cola, amb tancaments de plata. Tenim les rosetes, ocells de paper i papallones.

 

Noa Ecco 

Marca de bijuteria creada per una dissenyadora argentina, afincada a Barcelona, que busca crear peces úniques amb diferents materies com fusta, macramé... una de les nostres líneas preferides i que més identifica la marca, és la col.lecció de collarets, arracades, polseres i anells amb imatges d'autors com Klimt, Modigliani, Waterhouse, Sorolla y Bastida, Schielle, Carl Larsson, Renoir, Mucha, Vermeer, Van Gogh,... per a dones amb caràcter propi, especials i diferents.

Betty Batty Brooches

Precioses agulles de feltre totalment fetes a mà, peces úniques per personalitzar jerseis, abrics, bosses...

TereZita

Complements per al cabell i agulles de feltre fetes a mà desde les Illes Canàries

Roba Petits
Roba Grans
Bijuteria
Bosses i Complements
Calçat
Regal